kolmapäev, 17. juuni 2009

Koju tagasi!

Eelmine nädal mahutas kahte päeva Serbias, kahte Ungaris, beebivõimlemise lõpupiknikku Tallinnas ning Sofia Adele aastast sünnipäeva eht-eestilikus maakodus. Nüüd peaks suurte sõitudega vähemasti suve lõpuni ühel pool olema (KUI siinkandis ikka ilma peab ja pole vaja seda kuhugi mujale otsima minna). Ja kui muidugi kohalikust kaubandusvõrgust 1. augustiks väärilise hilbu leiab. Miaga on kerge - pruudikleidi riidevarust saab ta ilmselt uhke kleidi, ent minu, st pruudi õe kleit ripub alles Londonis Monsooni poes:)

Kollaaz eelmisest nädalast.

Siin saavad kokku kaks suurt jõge - Sava ja Doonau. Mõlemad on mulle rohkesti ka tööd andnud.



Belgradis aega pildistamiseks ei olnud, see-eest oli Kalemegdanis väljas Dragoljub Zamurovici suureplaanilised võtted Serbia elust ja loodusest. Taaskord ilus maa ja ilusad pildid.


Mial tekkis täielik sõltuvus kuivatatud kikerhernestest, käis muudkui paberkott käes ja noppis teisi ükshaaval suhu. Kahjuks unustasime kaasa ostmast, huvitav ka Eestis neid ka leidub?



Beebidekooli lõpupiknikul ühes üle linna võimlemisõpetaja Solviga.

Allpool Sofia Adele ühes ema-isaga ning Mia viimase külalisena. Ei õnnestunud mul mõlemat tüdrukut üheaegselt teravalt pildile saada.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar