neljapäev, 31. märts 2011

...ja liiga vara t-särgi peal õue lipata

Niisiis, ütleme et tinglikult oli eile "nii" (nagu te näete, ei suuda ma ikka veel talvepiltidest loobuda, ma arvan, et neid tuleb enne magnooliate presenteerimist veel;)


Ja täna on "nii". Ehk siis kohe, kui me olime saabunud, kostitas Ungari meid +22 kraadise soojusega! Kõik on paari viimase päevaga õitsema hakanud ning täna Doonau kaldal lõunat süües kurtis Kristi juba päiksepiste üle. Ta meil ju üldse kuumust ei kannata.


Ma usun, et algavast nädalavahetusest naaseme juba klassikaliste kevadpiltidega (kirsid, magnooliad ja rohelus). Täna suundume Kärdile suvekleidikest ostma - ega lõputuna kestvas talves suvekotti väga adekvaatselt ei paki. 

Mia vehib uhiuue kastekannuga (tänud, Liina!) natuke viltu! Tegelikult vajavad kastmist meie metsiku üüriaia esimesed õitsejad, tulbid. Arvatavasti saab järgmisel nädalal neid juba õitsemas näha.

2 kommentaari:

  1. Ei ole võimalik!!! Lihtsalt ei ole võimalik!!! Ma saaksin aru, kui oleks +7 või äärmisel juhul +10, aga kohe niimoodi... See oli nagu januse nina ees veepudelit tühjaks luristada.
    Nüüd puudub veel ainult see, et mu pinginaaber Itaaliast oma märtsilõpumuljeid jagama hakkaks.

    Mul hakkas suurest kadedusest kohe natuke soojem :o)

    VastaKustuta
  2. Jah, märtsis murrab alati kevad sisse! Aprillis võib veel jahedamakski minna, aga esimene tulemine on siiski märtsis!

    Aga mõtle niipidi, et teile on piiiiiiikad valged õhtud, kus päike loojub tunde ja tunde. Seda ei juhtu siin iialgi:(((

    Kas toob leevendust?

    VastaKustuta