neljapäev, 11. märts 2010

See laps on minusse, ma ütlen

Täna läks Mia juba neljandat päeva järjest lasteaeda - muidu oleme piirdunud kolme korraga nädalas, rohkem rahakott ei luba - ja sestap tuli jälle midagi välja mõelda. Niisiis, Mia, homme oled issiga kodus ja siis nädalavahetuse ning esmaspäeva takkapihta (siin on vaba päev) oleme ka kodus ning lähme võib-olla isegi reisima. Ohoo! Reisima! Mia silmad hakkasid särama, ise muudkui lõkerdas naerda "reisima, papud, papud ja reisima".

Lapsuke näikse olevat juba tugevalt reisipisikuga nakatunud. Täitsa minusse, neli päeva järjest lasteaeda minna - ma olen nõus - on ikka tappev rutiin.

Allolevad pildid eelmisest suvest on illustratsiooniks, et me ka igasugu imelikes kohtades reisime.


Meie Bosnia-reisist saab lähemalt lugeda Kristi humoorikas sarjas Kaks naist Bosnias, beebist rääkimata

Muidugi pole veel teada ega ma jälle sõnu sööma pea hakkama - nimelt sajab siin juba 12 tundi järjest lund ning kogu piirkond Vahemereni välja on taas lume alla mattunud.

1 kommentaar:

  1. Since we could not be able to do a long tour to test Mia's longing for travels, we should do something around Budapest before doing round-the-world trip.

    Миа, можеш да разчиташ, че аз ще бъда твой спътник в много бъдещи приключения, преминавайки и опознавайки света, като често пътуването може да е в нашия ум и сърце, но да бъде също така пречистващо и ново.

    VastaKustuta