laupäev, 31. oktoober 2009

Timo ja Andrease juures


Mia vanaonupojad - kaksikud Andreas ja Timo - said hiljuti kaheseks! Poisid on üliasjalikud ja väga suure sõnavaraga. No võtke või säärane dialoog - poiste ema: "Auto sõitis mööda, mis auto see on?". Poisid: "Jäätiseauto!" Ema: "Mida jäätiseautolt saab?" Poisid: "Jäätist!". "Aga mida on vaja, et jäätist saada?" "Raha!" "Ja kust raha saab?" "Issi käest!"

Enim hämmastas mind aga poiste mälu, nad mäletavad, mida ja kus on nad suvel teinud, ning suudavad seda ka väljendada. Samuti mäletasid, et komplekti Mia ja Mia ema käib ka onu, ning küsisid kohe, kus onu on. Mia näib poiste arengust olevat valgusaastate kaugusel.

Ülal üks juhuklõps, eelmisel aastal samal ajal-samas kohas tegi aga Inga onupoeg Heiki, kellest on suure harjutamise tulemusena saanud ilmselt üks parimaid Eesti beebipildistajaid, korraliku fotosessiooni. Olgu siis siia mõned nostalgiapildid.

Ehkki pildilt pole hetkel näha, olid Mia ja Andreas oma esimesel eluaastal väga ühte nägu, kaugelt rohkem kui Andreas ja Timo:) Mia oligi sündides mu onupoja Ranno nägu, Ranno lohutas, et pole viga see läheb üle. Vaatame siis, kui põhjalikult see üle läheb. Kusjuures praegu vaatan, et poisid on ikka enda nägu, aga Mia on küll väga muutunud.

Üks kaadritagune pilt ka.

1 kommentaar:

  1. I regret I missed it. Mia should tell me later about her talks with the cousins. She will have to teach them soon in ohter languages :).
    And she is a real girl in the middle of the male company. Mиа, скоро ще се видим, миличка.

    VastaKustuta