laupäev, 11. jaanuar 2014

Meie beebi naljad

Jätkame veel lühivormiga, mul lihtsalt ei ole südant pikemalt kirjutada, kui tööl (jajah, kaks kuud ametlikku vanemapuhkust, mis möödus kahjuks üsna suure töötähe all, on läbi) palju kirjatükke võlgu.

Palun Miat lugeda tagurpidi 10 üheni, kui Mia on just neli ära öelnud, teeb kolmekuune Theodor suu lahti ja ütleb ülipehmelt "kolm". Me vaatame üksteisele otsa, et mis see nüüd oli ja tormame Plamenile rääkima, milline geniaalne poiss meil kodus on;) Järgmisel päeval käib Mia üha peale, et ütle kolm, ütle kolm, no ja poiss siis ütles, ütles "neli".

Mängime Miaga neljakuuse Theodoriga, äkki võtab tita luti suust ja ütleb ikka oma pehmes keeles "kalli, kalli" ja üritab siis lutti suhu tagasi toppida.

Täna õhtust: laulan Theodorile, et "uni tule rutuga, et magama ma jääks..." Kuuekuune Theo joriseb vastu "ei jää, ei jää... "

Sellega tuleb mulle meelde üks Mia kild ajast, kui ta oli ka nii kaheksakuune. Mial oli kõht lahti ja Plamen vahetas tal juba nii 12 korda mähet. Mina Miale, et kuule, sa pead ikka issile väga tänulik olema, et ta selline tore on. Mia vastu: "Aitäh, emme!"

Siin üks suvine pilt, mida kõik Fb tuttavad on näinud, aga olgu see siis hakatuseks...


3 kommentaari:

  1. See beebi on ju kohutavalt andekas ;-D Loodan, et kui suvel Eestisse jõuame, siis räägib juba sorvalt!

    VastaKustuta
  2. Nii tore on jälle Su blogi lugeda! Aitäh!
    Kristiina

    VastaKustuta
  3. Daily - no ikka räägid taga ja siis loodad, et ütleb midagi mõtestatut vastu:) No ja vahel viskab vimka sisse! Suvel näeme! Teretulemast tagasi, Kristiina!

    VastaKustuta