neljapäev, 26. aprill 2012

Tuulerõuged

Niisiis tuulerõuged. Ausalt öeldes jõudsin ma juba mõelda, et millal siis Mia need kohustuslikud lastehaigused läbi põeb, kui ta kunagi haige ei ole, aga see jõudis nüüd küll kätte kõige ebasobivamal ajal.

Mia on nimelt olnud kolm nädalat Bulgaarias, tagasilennupilet oli tänaseks (mis jäi kasutamata) ja meil temaga edasilennupilet Eestisse laupäevaks! Mis tähendab seda, et kui ma Eestist tagasi tulen, pole ma last poolteist kuud näinud! Selle eest pannakse vist küll vangi!

Ja nüüd paar tundi tagasi hakkas Plamen rääkima, et asi siiski juba paraneb, et äkki ikka lastakse reisima, ja kui nad nüüd mere äärest Sofiasse jõuaks, kas tuleksin neid siis ära viima! Kahjuks baba ja taadu Petko juures internetti ei ole, nii et ma ei saa ka oma "eksperthinnangut" tuulerõugete seisule anda... Reisimise kasuks otsustamisel peab järgmise 36 tunni sisse mahtuma 1500 km sõitu ja õigeks ajaks lennukile jõudmine. Või ei ole sel ikkagi mõtet, laps peaks rahulikult paranema (palavikku oli tal vaid pool päeva juba hulk aega tagasi) ja mitte teistega kokku puutuma...? Nakkusohtlik ei pidavat ta enam olema.

Öelge nüüd, mis peaks tegema?

2 kommentaari:

  1. Tere, kui esimeste punnide tulekust vähemalt 5 päeva möödas, siis vast ei tasu muretseda. Nakkusoht, küll õige väike, püsib u 5 päeva pärast viimaste punnide tulekut. Aga kui palavikku ei ole ja lapsel endal üsna hea olla, siis, ma usun, ärge muretsege ega hakake plaane muutma.

    VastaKustuta
  2. Aitäh! Tegime oma plaanidesse sellised muudatused, et nad tulevad täna öise rongiga Belgradi ja ma korjan nad sealt varahommukul üles. Õhtul, kui pilt vähegi lubab, lendame Miaga Eestisse.

    VastaKustuta